Kütahya

İlçe diken üstünde! Koronadan 2 günde 5 can gitti

07:55 07 Ekim 2020 4 Yorum Var
İlçe diken üstünde! Koronadan 2 günde 5 can gitti

Kütahya'nın Emet ilçesinde, koronavirüs nedeniyle 2 günde hayatını kaybeden 5 kişi, salgın tedbirleri kapsamında tabutlarıyla toprağa verildi.

Kütahya'da kronik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen ve Emet ilçe nüfusuna kayıtlı olan Tevfik K. (80), Süleyman D. (71), Ayşe Ö.'nün (53), İbrahim Ö. (72) ve Ayfer Ö. (74) son 2 günde Covid-19 tedavisi gördükleri hastanelerde hayatlarını kaybetti.

CENAZELER KABİRLERE İP YARDIMIYLA İNDİRİLDİ

Vefat eden 5 kişi, ilçe merkezi ile Konuş köyünde koronavirüs tedbirleri kapsamında tabutlarıyla birlikte toprağa verildi. Cenazeler kabirlere ip yardımı ile indirilirken, cenazelerin defin işlemlerine aileler yaklaştırılmadı. Emet Belediyesi ekipleri, cenazeleri özel kıyafetleri giyerek defnederken 5 kişinin hayatını kaybetmesi, ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

YÜRÜRKEN SİGARA İÇMEK YASAKLANMIŞTI

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek'in başkanlığındaki İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, önceki gün koronavirüs tedbirleri kapsamında vakaların artış gösterdiği Eseler köyünde karantina uygularken, ilçe merkezinde vatandaşların sigara içme bahanesiyle sık sık maske kuralının ihlal etmesi üzerine halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yürürken sigara içilmesi yasaklanmıştı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Özel okul 3 yıl önce Şikayet Et
    Ve öğrenci servislerini tabikiii
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    yaşlılarımızı bir bir kaybediyoruz. yaşlı anneler, nineler, dedeler bir milletin tarihidir. onlar emanettir bizler için. gençlerimize ve orta yaş insanların bilgelik abidesi, yol göstericilerdir aynı zamanda. ne olur bana bir şey olmaz demeyin, şu an herkes küçük büyük demeden risk altında.
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi kol gezerken yüz yüze okulları açmak nasıl uygulama kimi memnun etmek için yapılıyor bu uygulamalar.
    Cevapla
  • Özgür 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayat devam ediyor bos yapma
    İlk beğenen sen ol
  • Seda 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi varken sokaklarda kafelerde carsida sokakta pazarda gezen cocuklari da gorduk internet bagimlisi olan cocukta iste bu yuzden aciliyor be cahil her ulkede acik oldugu gibi .ben 4.sinif cocugumu gonderecegim gondermeyene kimse engel olmaz ecel geldiyse korona bahane agir hastalar koronayi atlatirken hastaligi olanlar atlatamiyosa aciklamasi eceldir yani
  • AS. 3 yıl önce Şikayet Et
    sevgili vatandaşlar bu işin şakası yok lütfen kurallara uyalım maske takmamakla başka insanların yaşam hakkına giriyorsunuz buda kul hakkına girer yaşamak dururken niye ölelim her şey güzel yarınlar için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.