Malatya

Ankara'daki terör saldırısı

17:54 19 Ekim 2015
Ankara'daki terör saldırısı

CHP İstanbul Milletvekili İlgezdi, saldırıda yakınlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulundu

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ankara'daki terör saldırında yaşamını yitirenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. 

İlgezdi, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile CHP Malatya İl Binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitirenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulunmak için Malatya'da olduğunu belirterek, saldırıda yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Türkiye tarihinin en karanlık terör saldırısına tanık olunduğunu dile getiren İlgezdi, "Her zaman olduğu gibi hedef belliydi. Hedef, ülkemizin ilerici, demokrat, barış yanlısı, aydınlık geleceğiydi. 12 karanfilimizi, 12 genç yoldaşımızı, geleceğimizin garantisi 12 pırıl pırıl gencimizi sonsuzluğa uğurlayan Malatyamızın kaybı büyük. Evlerimize düşen ateşin, kalbimize düşen acının tarifi yok" diye konuştu.

Yaraları birlikte saracaklarını ifade eden İlgezdi, memleketi zalimlere terk etmeyeceklerini söyledi.

CHP Malatya İl Başkanı Kiraz da Ankara'daki terör saldırısında birlikte çalıştıkları yoldaşlarının, kardeşlerinin hayatını kaybettiğini belirterek, CHP Genel Merkezinden Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu dahil bir çok yönetici ve milletvekilinin Malatya'da taziye ziyaretinde bulunduğunu anımsattı. 

Açıklamaların ardından İlgezdi, beraberinde partililerle saldıra hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.