Malatya

Yeni Malatyaspor çıkışını sürdürmek istiyor

13:16 22 Ekim 2015
Yeni Malatyaspor çıkışını sürdürmek istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Kemal Cingirt, Giresunspor karşısında yakaladıkları çıkışı Denizlispor maçında da sürdürmek istediklerini belirtti.

Kemal, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, lige verilen aradan sonra Giresunspor maçından aldıkları 3 puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Giresunspor gibi zorlu bir deplasmandan galip ayrıldıklarını anımsatan Kemal Cingirt, "İhtiyacımız olan bir galibiyeti aldığımız için mutluyuz. Uzun süredir maç kazanamıyorduk. Sıkıntılı bir duruma düşmüştük. En azından puan veya puanlar almamız gereken bir maçtı. Geçen hafta hoca değişikliğine gidilmişti. Her takımda gelen yeni hoca, farklı bir hava katar takıma. İrfan hocamızla bu havayı yarattığımızı düşünüyorum. Artık bu maçı geride bırakmamız gerekiyor. Bu maçı unutup önümüze bakmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kemal, kendi performansını da değerlendirerek, "Sakatlığım vardı. Uzun zamandır forma şansı bulamıyordum. Daha tam iyileşmedim. İrfan hocam bana güvendi, şans verdi. Ben de çıkıp sahaya elimden geleni yaptım. Giresunspor karşısında galibiyette payım olduysa ne mutlu bana. Bundan sonra hocam bana şans verirse sahaya çıkar elimden geleni yaparım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu

Cumartesi günü kendi saha ve seyircileri önünde Denizlispor karşısında önemli bir müsabakaya çıkacaklarını kaydeden Kemal, hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ligde bu hafta Denizlispor’u kendi sahamızda ağırlayacağız. Artık ligde mağlubiyet tatmak istemiyoruz. Zor maç olacak. Dikkat etmemiz gereken bir maç. Ligde güzel bir nefes aldık. Artık takım olarak o sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Giresunspor karşısında yakaladığımız çıkışı Denizlispor maçında da sürdürmek istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle bu maçta da istediğimizi alacağız. Seyircimiz bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmasın."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.