Malatya

AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı:

19:04 01 Kasım 2015
AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı:

"Malatya'da halkımız bugüne kadar verdiği en büyük desteği verdi. 6'ncı milletvekilini çıkartamıyoruz ama 5 milletvekili yine devam edecek"

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, kentte halktan bugüne kadarki en büyük desteği aldıklarını belirterek, "6'ncı milletvekilini çıkartamıyoruz ama 5 milletvekili yine devam edecek" dedi.

Kahtalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, girdikleri tüm seçimlerden halkın kendilerini birinci parti olarak çıkardığını ifade etti. 

Tek başına iktidar olmak için 7 Haziran'daki milletvekili sayısının yetersiz olduğunu hatırlatan Kahtalı, 1 Kasım'da halkın desteğiyle bunu fazlasıyla başardıklarını kaydetti.

İstikrarın önemine dikkati çeken Kahtalı, şu değerlendirmelerde bulundu:

"7 Haziran ile bugün arasında ülkenin geldiği sıkıntılı noktanın inşallah son bulması için halkımız bir kez daha bizi göreve getirdi. Malatya'da halkımız bugüne kadar verdiği en büyük desteği verdi. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şu anda 300 binin üzerinde oy almış durumdayız. 6'ncı milletvekilini çıkartamıyoruz ama 5 milletvekili yine devam edecek. Türkiye genelinde ise 300'ün çok üzerinde olacağı görülüyor. Ülkemiz bir sıkıntılı dönemden daha çıkmış olacak. CHP, MHP ve HDP'nin de kaybettiği oylar var. Hepsi kaybetti, bir tek oy anlamında yine güvenilen parti AK Parti oldu. Bize güvenen, layık gören herkese teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağız."

Kahtalı, tüm güçlerini ortaya koyduklarını dile getirerek "Bu ülkede milletimiz huzur ve refah içerisinde yaşasın. Bu ülkede sadece askere, polisimize, kamu güvenliğimize, insanlarımıza tehdit olabilecek terör eylemlerine karışanların haricinde herkesin birlik ve beraberlik içerisinde nasıl yaşadığını herkese göstereceğiz" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.