Malatya

AK Partili vekillerden Arguvan'a ziyaret

13:00 07 Kasım 2015
AK Partili vekillerden Arguvan'a ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci ile AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Arguvan ilçesini ziyaret etti. 

İlçede vatandaşlarla bir araya gelen heyet, 1 Kasım seçimlerinde kendilerine verilen destekler dolayısıyla vatandaşlara teşekkür etti. Daha sonra Kaymakam Selçuk Yosunkaya'yı makamında ziyaret eden vekiller, ilçe teşkilatında partililerle buluştu.

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Şahin genel seçimlerde kazananın Türkiye olduğunu söyledi. Şahin, "Artık darbeler ülkesi olmadık, hizmetler ülkesi olmaya başladık. Yatırımlar ülkesi olmaya başladık. Gönülleri inşa eden bir ülkenin mensupları olmaya başladık" dedi.

Tüfenkci de bundan sonra kendilerine hizmet yapmanın düştüğünü ifade ederek, "Allah'ın izniyle yakalayacağımız istikrarla, huzurla, güvenle yeniden Türkiye’yi sıçratacağız. Türkiye, yeniden ekonomik anlamda kalkınacak. Milletimizin işini, aşını büyüteceğiz" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, 1 Kasım’dan sonra insanların rahatladığını ve kendilerini güvende hissettiklerini dile getirdi.

Milletin verdiği her bir oyun çok kıymetli olduğunu kaydeden Çakır, 1 Kasım’dan sonra ekonomideki canlanmanın verilen oyların kıymetini bir kez daha gösterdiğini söyledi. Çakır, "Çevremiz ateş çemberi içerisinde. Bu ateşin ülkemize sıçramaması için her zaman birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var" dedi.

Kahtalı da Arguvan halkına 1 Kasım’da AK Parti’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Verilen desteğe layık olmaya çalışacaklarını aktaran Kahtalı, "Beyannamemizde vermiş olduğumuz vaatlerimizim arkasına duracağız. Biz, başkaları gibi, diğer siyasi partiler gibi yapamayacağımız şeyler için söz vermedik. Vermiş olduğumuz sözleri tutacağız" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.