Malatya

Malatya'da otobüslerde ücretsiz internet dönemi

14:42 20 Kasım 2015
Malatya'da otobüslerde ücretsiz internet dönemi

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş'nin (MOTAŞ) Türk Telekom ve büyükşehir belediyesi bilgi işlem daire başkanlığıyla yapılan işbirliği neticesinde trambüslerde başlattığı ücretsiz internet uygulamasının ardından şimdi de otobüslerde ücretsiz uygulamasına başlıyor.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite hattında çalışan 15 araçta ücretsiz internet hizmeti verilmesi için Türk Telekom yetkilileri ile MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı arasında sözleşme imzalandı.

Sözleşme gereği İnönü Üniversitesi hattında çalışan 15 körüklü otobüste yolcular ücretsiz internetten yararlanabilecekler.

MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, nisan ayında trambüslerde başlatılan ücretsiz internet hizmetinden aylık 20 bin yolcunun yararlandığını aktararak, "Yolcu memnuniyetini göz önünde bulundurarak internet bağlantısı şimdilik 15 araçta olacak. İleriki günlerde aşamalı olarak diğer araçlarda da başlatılacak. Büşükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın talimatları doğrultusunda toplu taşımda müşterilerimize hizmet kalitesini her gün biraz daha yükselterek yenilikler yapmayı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.