Malatya

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası heyetinden Bakan Yılmaz'a ziyaret

21:20 14 Aralık 2015
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası heyetinden Bakan Yılmaz'a ziyaret

 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret etti.

MTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MTSO Meclisi Başkanı Sami Payza, Disiplin Kurulu Başkanı Sıddık Özdemir, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Yılmaz'ı kutladı, görevinin hayırlı olmasını diledi.

Yılmaz, konuşmasında, Malatya'nın girişimci ruhunu takdir ettiklerini belirterek, kentin daha da büyümesini, gelişmesini ve bu etkisini daha fazla etrafa yaymasını arzu ettiklerini kaydetti.

İş dünyasının üretimi, istihdamı ve ihracatı sağladığını belirten Yılmaz, iş adamlarına her zaman destek vermeye hazır olduklarını aktardı.

Hasan Hüseyin Erkoç da Yılmaz'ı her zaman Malatya'nın bakanı olarak gördüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Siz de bu ilgiyi ve alakayı her zaman Malatya'ya gösterdiniz. Karaciğer Enstitüsü ile ilgili size brifing verildi. O zamanki zor şartlarda Kalkınma Bakanlığı olarak o ödeneği çıkardınız. Karaciğer Nakil Hastanesine sayenizde kavuştuk. Son dönemde 3. Organize Sanayi Bölgesi ile sıkıntıları size ilettik. 3. Organize Sanayi Bölgesi'ne verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Talebimiz karşılandı. 3. Organize Sanayi Bölgesi, Malatya'nın önünü açacak ve bölgeyi zenginleştirecek bir proje. En kısa zamanda ikinci etap çalışmalarını faaliyete geçireceğiz. Bundan sonra da Malatya'nın sıkıntılarını size aktarmaya devam edeceğiz."

Sami Payza da Bakan Yılmaz'a Malatya'ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Erkoç ve Payza, Bakan Yılmaz'a kayısı takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.