Malatya

Kalp krizi geçiren sanık hastaneye kaldırıldı

15:55 16 Aralık 2015
Kalp krizi geçiren sanık hastaneye kaldırıldı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı kavga hakkında açılan davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Tanrıvermiş, kalp krizi geçirdi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde bir kişinin ölmesi, bir kişinin de yaralanmasına neden olan silahlı kavga nedeniyle açılan davada yargılanan tutuklu sanık, ilk duruşmada kalp krizi geçirdi.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde başlayan duruşmada, ilk kez hakim karşısına çıkan tutuklu sanık Burhan Tanrıvermiş, savunmasını yaptı. 

Tanrıvermiş'in savunmasının ardından, mahkeme heyeti tanıkları dinledi.

Bu sırada ceketini çıkaran Tanrıvermiş'in fenalaştığını fark eden avukatı Bayram Özcan, mahkeme heyetinden duruşmanın sonlandırılmasını ve Tanrıvermiş'in hastaneye kaldırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti de sanığın hastaneye götürülmek üzere jandarma ekipleri tarafından salondan çıkartılması talimatını verdi.

Adliyeye gelen 112 Acil Servis ekipleri, kalp krizi geçirdiği belirlenen sanığı ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırdı.

Sanık Tanrıvermiş'in yapılan ameliyatın ardından, yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.

Mahkeme de duruşmayı 26 Ocak 2016'ya erteledi.

17 Kasım 2014 tarihinde Pütürge ilçesi Gündüz Mahallesi Muhtarı Osman Yüksel ile eski muhtar Burhan Tanrıvermiş arasında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüşmüş, Burhan Tanrıvermiş'in oğlu Murat Tanrıvermiş'in yaralandığı silahlı kavgada, muhtar Yüksel de hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.