Malatya

Büyükşehir Belediyesinden engelli kursiyerlere hazırlık kitabı

15:31 21 Aralık 2015
Büyükşehir Belediyesinden engelli kursiyerlere hazırlık kitabı

Kitap dağıtımına Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır da katıldı

 Malatya Büyükşehir Belediyesince Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) katılacaklara hazırlık kitabı dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışma yürütülüyor.

Engellilerin iş hayatında başarılı olmaları için EKPSS kursu açıldı. Kurslara katılanların hazırlık kitapları da Büyükşehir Belediyesince temin ediliyor.

Kitap dağıtımına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kurslara katılan 460 engelliden 226'sının memur olarak atandığını belirtti.

Bu yıl EKPSS kursuna 220 engellinin müracaat ettiğini kaydeden Çakır, "Kursiyerlerimizin faydalanacağı EKPSS hazırlık kitaplarını da kendilerine teslim ediyoruz. Kurslarımızın düzenlenmesinde katkı ve destekleri bulunan Halk Eğitim Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Kurslardaki başarı oranı oldukça yüksek. Bu başarı oranının daha üst seviyelere çıkacağına inanıyorum. Sizlerin başarılı olduğunu görmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.