Malatya

Vali Kamçı AFAD deposunda incemelerde bulundu

18:15 22 Aralık 2015
Vali Kamçı AFAD deposunda incemelerde bulundu

İncelemeleri sırasında Kamçı'ya deprem nedeniyle zarar gören Hekimhan ilçesine gönderilen malzemelerle ilgili de bilgi verildi

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) lojistik deposunda incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı, Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi'nde bulunan depoya gelişinde Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, AFAD İl Müdürü Hamza Demiralp, Depo Sorumlusu Mehmet Aşkın ve depo çalışanları karşıladı.

Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Kamçı, daha büyük ve uygun bir depolama alanına ihtiyaç duyulduğunu olduğunu belirterek, 2. Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde yapılacak 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD İl Müdürlüğü hizmet binasının yanına 3 bin metrekare depo inşa edilmesi için gerekli çalışmaların yürütülmesi talimatını verdi.

Vali Yardımcısı Dağdeviren de bin metrekare büyüklüğündeki depoda giysilerin yanı sıra 4 bin yatak, 8 bin battaniye, 20 jeneratör, 20 projektör ve 4 bin de yemek pişirme seti bulunduğunu kaydetti. 

Dağdeviren, Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ilçeye 80 konteyner, 20 tane 15 metrekare, 100 tane 16 metrekare ve 10 tane de 18 metrekare olmak üzere 130 çadır gönderildiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.