Malatya

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'ten Çakır'a ziyaret

16:21 29 Aralık 2015
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'ten Çakır'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesinin başta ulaşım olmak üzere bazı alanlarda yaptığı yatırım ve hizmetler konusunda incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Çelik, konuşmasında, Malatya'nın hızla geliştiğini belirtti.

Hayırseverleri, müteşebbisleri, yatırımcıları bulunan şehirlerin hızlı büyüdüğünü ve geliştiğini kaydeden Çelik, "Ulaşım ve diğer yatırımlarınızla ilgili fikir alışverişinde bulunarak birlikte çalışmak amacıyla geldik" ifadesini kullandı.

Çakır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kayseri'nin belediyecilik ve şehircilik anlamında Türkiye'de örnek illerden biri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Geçmişten gelen bu başarı, sizlerin de güzel hizmetleriyle devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yeni büyükşehir statüsüyle birlikte yeniden yapılanma, saha ve uzun vadeli planlama çalışması yürütüyoruz. Sizlerin belediyecilik tecrübeleri bizim için önemli. Sizlerle tecrübelerinizi, geleceğe yönelik çalışmaları ve mevcut yatırımları istişare etmek bizler için son derece faydalı olacak."

Ahmet Çakır, Çelik'e kristal kayısı plaketi ve kuru kayısı hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.