Malatya

Alima Yeni Malatyaspor evinde kan kaybediyor

10:37 25 Ocak 2016
Alima Yeni Malatyaspor evinde kan kaybediyor

PTT 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Alima Yeni Malatyaspor'un iç sahadaki kötü gidişi sürüyor.

Bu sezon evinde oynadığı 9 maçın sadece 2'sini kazanabilen Malatya temsilcisi, 6 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve 7 puan topladı. Sarı-siyahlılar, deplasmanlarda ise 10 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan almayı başardı.

Deplasmanda daha başarılı performans sergileyen Alima Yeni Malatyaspor, aynı performansı iç sahada gösteremiyor.

Sarı-siyahlılar, sahasında oynadığı 9 maçta sadece Multigroup Alanyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından galibiyetle ayrılabildi. Malatya ekibi, evinde 1461 Trabzon'a 1-0, Vartaş Elazığspor'a 2-1, Göztepe'ye 3-1, Denizlispor'a 2-1, Adana Demirspor'a 3-1, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenildi, Samsunspor ile golsüz berabere kaldı.

Sezonun ikinci yarısına kadrosuna kattığı yeni futbolcularla iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen ancak ilk maçta deplasmanda 1461 Trabzon'a 2-1, geçen hafta ise sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Malatya temsilcisi, evinde aldığı sonuçla taraftarını da üzüyor.

Ligde 19 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyeti olan Malatya ekibi, 17 gol atıp kalesinde 23 gol gördü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.