Malatya

Tekvando: Anadolu Yıldızları Yarı Final Müsabakaları başladı

17:14 26 Şubat 2016
Tekvando: Anadolu Yıldızları Yarı Final Müsabakaları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce organize edilen Anadolu Yıldızları Ligi Tekvando Yarı Final 4. Grup müsabakaları Malatya'da başladı.

Battalgazi Spor Salonunda düzenlenen ve 3 gün sürecek karşılaşmalara Gaziantep, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır , Bitlis, Bingöl, Siirt, Adıyaman, Ağrı, Batman, Malatya, Adıyaman, Mardin, Muş, Kilis, Van ve Iğdır'dan kadın ve erkek 146 sporcu katıldı.

Battalgazi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılış seremonisine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ömer Dağdelen, Gençlik Hizmetleri ve Spor Federasyon temsilcisi Abdullah Kuzucu ile antrenörler katıldı.

Dağdelen, açılışta yaptığı konuşmada, Türk sporunun alt yapısını oluşturarak, cevherlerini ortaya çıkararak milli takımlara oyuncu yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Bu yarışmalarda bunun meyvesini almaya başladıklarını dile getiren Dağdelen, "Bu yarışmalarda yarışan sporcuların artık milli formayı giymesi bizleri mutlu etmiştir. Katılan tüm sporcu ve antrenörlere başarılar dilerim" dedi.

Malatya Tekvando İl Temsilcisi Nurettin Uçar da yarı final müsabakalarında bayanlar ve erkeklerde ilk üç dereceyi alacak takımlarının 25-27 Mart'ta Mersin'de yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine katılacaklarını bildirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.