Malatya

Malatya Büyükşehir Belediyesi "eTR ödülü" finalisti oldu

14:24 04 Nisan 2016
Malatya Büyükşehir Belediyesi "eTR ödülü" finalisti oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında Türkiye'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen "eTürkiye" (eTR) ödüllerinde finalist seçildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen eTR ödülleri büyük ölçekli belediye kategorisinde, Malatya Büyükşehir Belediyesinin projesi finalist oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yarışmaya, bilgi teknolojileri çözümlerini tek bir çatı altında toplayarak, veritabanı yönetim sistemi, içerik yönetim sistemi, servis odaklı kurumsal entegrasyon altyapısı, yönetim bilgi sistemi, coğrafi bilgi sistemi, mobil belediyecilik gibi uygulamaların konsolide edilmesini amaçlayan Municipality in a Box (MIB) (Bütünşehir Bilgi Sistemi Uygulamaları) projesiyle katıldı.

Projede, Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesi, e-kent rehberi, e-mezarlık, e-imar uygulamaları, coğrafi bilgi sistemleri, mobil uygulamaları, süreç yönetimi uygulama sunucusu ve kurumsal portal uygulamalarıyla başvuru yapıldı.

Kamu kurumlarının ayrı, yerel yönetimlerin ayrı kategorilerde değerlendirildiği yarışmanın ödülleri 8 Nisan'da TBMM'de düzenlenecek olan törende verilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.