Malatya

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü

11:07 08 Nisan 2016
Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü

Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi (PMYO) Müdürü Faruk Nalçacı, beraberinde polis adaylarıyla Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı'nın makamındaki ziyaretin anısına Urhal ve Nalçacı, Vali Kamçı'ya çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamçı, bu tür teşkilatların ülkeler var oldukça, var olan teşkilatlar olduğunu belirtti.

171 yıl önce de çeşitli isimler altında görev yapmış emniyet teşkilatının, ülkenin huzur ve güvenliğini sağladığını kaydeden Kamçı, "Polisimiz bu görevlerini layıkıyla 24 saat esasına göre hiçbir maddi karşılık gözetmeksizin yerine getirmektedir. Zor şartlar içerisinde yürüttüğünüz başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezinde yetiştirdiğiniz öğrencileriniz mezun olduklarında ülkemizin dört bir köşesinde görev alacaklar, onların en iyi şekilde yetiştirilmesinde yaptığınız katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve tüm Emniyet Teşkilatımızı sizlerin nezdinde kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kamçı, Mardin’in Nusaybin İlçesinde teröristlerce hazırlanan el yapımı patlayıcıyı etkisiz hale getirirken şehit olan ve bugün Ankara Kocatepe Camiinde düzenlenecek törenin ardından Ankara Gölbaşı’nda toprağa verilecek Malatyalı Özel Harekât Bomba Uzmanı Salih Taç dolayısı ile de taziyelerini iletti.

Urhal, hafta dolayısıyla düzenleyecekleri etkinliklere Kamçı'yı ziyaret ederek başladıklarını dile getirerek, hafta sebebiyle gerçekleştirecekleri etkinliklere Kamçı'yı davet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.