Malatya

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

18:48 11 Nisan 2016
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Buz, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Şanlıurfaspor maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Bu maçın geride kaldığını ve önlerine baktıklarını anlatan Buz, şöyle devam etti:

"Önümüzde çok zor ve ciddi bir müsabaka var. Kayseri Erciyesspor ateş hattında bulunuyor. Bizim de matematiksel olarak tamamen olayı koparmak için puanlar almamız gerekiyor. Takımda eksik oyuncularımız çok fazla. Guido Koçer, İrfan Başaran, Hüseyin Kar ve Ali Sakal sakat, Sedat Ağçay ise kart cezalısı. Her şeyimizi ortaya koyarak Kayseri Erciyesspor deplasmandan 3 puanla ayrılmak istiyoruz."

Buz, kulüple 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Takımdaki geleceğimle ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Ben sadece maçları düşünüyorum. Tabii süreçle ilgili de oturup, konuşacağız. Hedeflere adım adım ilerliyorum. Piyasaya çok farklı girdim. Bursaspor'da herkesin kafasında soru işareti vardı. Ardından Gençlerbirliği ve buraya geldim. Her zaman bir duruş sergiliyorum. Buraya geldiğimizde kalıcı bir şeyler yapmak istediğimizi söylemiştik. Benden sonra ya da benimle çıtanın yükselmesi gerektiğini düşünüyorum."


- Kaleci Vedat: "Mutlak galip gelmemiz gereken bir maç"


Takım kaptanı kaleci Vedat Kapurtu ise Şanlıurfaspor karşılaşmasında hatalı bir gol yediğini, bundan dolayı herkesten özür dilediğini söyledi.

Karşılaşmada taraftarların, teknik heyetin ve arkadaşlarının kendisine destek olduğunu anlatan Vedat Kapurtu, "Arkadaşlarım galibiyet golünü bularak hatamı telafi etti. 'Kaleciler iki direk arasındaki yalnız insan' diyorlar. Gerçekten bu maçta yalnız olmadığımı gördüm." dedi.

Deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirten Vedat Kapurtu, "Rakibin konumu belli. Eğer üst sıraları düşünüyorsak, mutlak galip gelmemiz gereken bir maç. O maçın ardından sahamızda Altınordu'yu konuk edeceğiz. İki maçtan iki galibiyet almayı istiyoruz. İnşallah bunu da yaparız." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.