Malatya

2. Uluslararası Malatya Fotokamp'a doğru

11:52 08 Mayıs 2016
2. Uluslararası Malatya Fotokamp'a doğru

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından hazırlanan, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulunan 2. Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi için sözleşme imzalandı.

MAFSAD'dan yapılan açıklamaya göre, Ajans merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, geçen yıl ilki gerçekleştirilen Fotokamp'ın oldukça ses getirdiğini anımsattı.

Bu yıl Akçadağ ilçesine bağlı Levent Vadisi'nde 2-5 Haziran'da ikincisi düzenlenecek Uluslararası Malatya Fotokamp'ın da hem Levent Vadisi'nin hem de Malatya'nın tanıtımına önemli ölçüde katkı sunacağını kaydeden Öztop, sözleşme kapsamında ajansın da maddi olarak etkinliği destekleyeceğini ifade etti.

MAFSAD Başkanı İnan Orhan da desteklerinden dolayı Malatya Valiliği ve Fırat Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkür etti.

2. Uluslararası Malatya Fotokamp'a yaklaşık 2 bin kişinin katılmasının beklendiğini aktaran Orhan, kamp kapsamında fotoğraf sunum-söyleşi-sergi ve atölye çalışmaları, doğa yürüyüşleri, vadi bisiklet turları, oryantiring, kaya tırmanışları, motorsuz model uçak yapım atölyesi, Türk Hava Kurumu sabit balon uçuşları, ilçe ve seyir terası gezileri ile çeşitli sanat faaliyetleri gibi birçok etkinliğin gerçekleştirileceğini aktardı.

"Yırtık da Olsa Çadırınla Gel" sloganıyla herkesi Fotokamp'a davet eden Orhan, etkinliğe katılmak isteyenlerin ayrıntıları www.malatyafotokamp.org internet sitesinden öğrenebileceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.