Malatya

Vali Kamçı'dan veda ziyaretleri

17:02 06 Haziran 2016
Vali Kamçı'dan veda ziyaretleri

Valililer Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, veda ziyaretlerinde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Kamçı'yı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz ve görevli askeri personel karşıladı.

Şeref kıtasını selamlayan Vali Kamçı, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra şeref defterini imzalayarak Yılmaz ile bir süre görüştü.

Daha sonra İnönü Üniversitesi'ne geçen Vali Kamçı, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından karşılandı. Prof. Dr. Çelik tarafından kahve fincanı hediye edilen Vali Kamçı, 'Fincanlarla kahve içtikçe sizleri hatırlayacağım' diyerek teşekkür etti.

Ardından, 2. Ordu Komutalığına giden ve burada Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun tarafından karşılanan Vali Kamçı'yı karargah girişinde de 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti karşıladı. Şeref defterini imzalayan Vali Kamçı komutanlarla bir süre görüşüp vedalaştıktan sonra Malatya Adliye Sarayına geçti.

Burada Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve diğer ilgililerle görüşen Vali Kamçı vedalaşmasının ardından adliyeden ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.