Malatya

Vali Kamçı'dan veda ziyaretleri

16:02 07 Haziran 2016
Vali Kamçı'dan  veda ziyaretleri

Valililer Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, veda ziyaretlerine devam ediyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Valiliğine atanan Kamçı, Yeşilyurt Kaymakamlığını ziyaret ederek Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve kaymakamlık idarecileriyle bir süre sohbet etti.

Kamçı, kaymakamlık ziyaretinin sonunda kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak sonrasında Yeşilyurt Belediye Başkanlığına geçti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, başkan yardımcıları ve belediye çalışanları tarafından karşılanan Kamçı kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyip ilçeden ayrıldı.

Daha sonra Malatya 2. Ordu Komutanlığı 7. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaretinde Tuğgeneral Emin Ayık ve üst rütbeli komutanlar, polis meslek eğitim merkezinde Merkez Müdürü Faruk Nalçacı, şube müdürleri, Malatya Emniyet Müdürlüğünde İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve şube müdürleri, Battalgazi İlçesinde İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz ve idareciler tarafından karşılanan Vali Kamçı kendisini karşılayan ve uğurlayan personelle vedalaşarak birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son olarak Battalgazi Belediye Başkanlığını ziyaret eden Kamçı’yı Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye başkan yardımcıları ve belediye çalışanları karşıladı.

Kamçı, Malatya’da kısa bir süre görev yapmış olmasına rağmen Malatya insanını, Malatya’yı ve Malatya’nın güzel ve huzur dolu ortamını sevdiğini dile getirerek, Türkiye’nin sayılı ve temiz şehirlerinden birisi olan Malatya’nın bu durumda olmasında belediyelerin ve belediye başkanlarının katkısının büyük olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.