Malatya

Malatya'da altyapı çalışmaları

09:53 09 Haziran 2016
Malatya'da altyapı çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kent merkezinde yağmursuyu drenaj alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, yazılı açıklamasında, merkezde öncelikli ve aciliyet arz eden mahallelerde çalışmaların yoğunlaştığını belirtti.

Şu anda Mimar Sinan, Ataköy, Hasan Varol ve Çöşnük Mahallelerinde yağmursuyu drenaj altyapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Özdemir, şöyle devam etti:

"670 bin liraya mal olan bir çalışma yapıyoruz. 4 bin 177 metre hat döşeme, 46 muayene bacası ve 97 yağmursuyu ızgarası yerleştirme çalışması yapacağız. Bu bölgelerimizde şu ana kadar 3 bin 287 metre hat döşeme, 41 muayene bacası yapımı ve 46 yağmursuyu ızgarası yerleştirme çalışması yapıldı. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımız tamamlanmış olacak."

"Yerinde tespit, yerinde çözüm" ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Özdemir, "Yağışlı havalarda bu bölgelerimizde bir takım sıkıntılar meydana geliyordu. Bu sorunları tamamen giderebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmaları yaparken halkımızın sorunlarını yerinde dinleyip yerinde çözüme kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Aynı zamanda sorunların giderilebilmesi için çalışmaları yakından takip ediyoruz. Böylelikle daha kalıcı çözümler üretmiş oluyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.