Malatya

Valiler Kararnamesi

12:06 10 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Süleyman Kamçı, "Malatya'dan çok memnun ayrılıyorum. İnşallah gittiğimiz yerde de aynı huzur ve rahatlık içerisinde görevimizi yürütmeye devam ederiz" dedi.

Kurum ve kuruluşların temsilcileri ile vatandaşların uğurlamak için konutuna geldiği Kamçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya ile ilgili her zaman iyi düşüncelerinin olduğunu, kenti sevdiğini söyledi.

2 yıla yakın sürede Malatyalılarla iyi bir diyalog kurduğunu düşündüğünü belirten Kamçı, "Malatya ve Malatyalıları sevdik. O anlamda Malatya'dan çok memnun ayrılıyorum. İnşallah gittiğimiz yerde de aynı huzur ve rahatlık içerisinde görevimizi yürütmeye devam ederiz." diye konuştu.

Atandığı Kayseri'nin de güzel bir şehir olduğunu kaydeden Kamçı, "Devlet büyüklerimiz öyle uygun gördüler. Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza ve bakanlarımıza teşekkür ediyoruz. Orayı layık gördüler, bundan sonra da görevimizi orada sürdürmeye devam edeceğiz. Ben bütün Malatyalılara sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyorum. Malatyalılardan helallik istiyorum. Benim eğer üzerilerinde bir hakkım varsa helal ediyorum. Malatyalılar bizim fahri hemşehrimizdir artık." ifadelerini kullandı.

Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı'yı, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluş amirleriyle valilik personeli uğurladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.