Malatya

KOSGEB İl Müdürü Seki'den MASİAD'a ziyaret

11:36 15 Haziran 2016
KOSGEB İl Müdürü Seki'den MASİAD'a ziyaret

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Malatya Müdürü Murat Seki, Malatya Sanayici ve İşadamları Derneğini (MASİAD) ziyaret ederek, iş adamlarına çağrı programları hakkında bilgi verdi.

MASİAD ziyaretinde Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör'le görüşen Seki, burada yaptığı konuşmada, MASİAD'a daveti için teşekkür etti.

Kurum olarak kentin kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri daha geniş kitlelere duyurmak ve her kesimden insana ulaşmak için gerçekleştirilen bu toplantılardan son derece mutlu olduklarını belirten Seki, yapılan bu ziyaretlerin hedef kitleye ulaşmaya vesile olduğunu aktardı.

İkinci çağrı programı başvurularının 30 Mayıs-1 Temmuz tarihleri arasında kabul edildiğini kaydeden Seki, "Bilişim Teknolojileri Kobilerinin Geliştirme Proje Teklif Çağrısı, Hızlı Büyüyen Kobilerde Kapasite Geliştirme Proje Teklif Çağrısı ve KOSGEB Destekli Girişimlere İvme Proje Teklif Çağrısı olmak üzere 3 programımız yer almaktadır. Bu 3 yeni çağrı ile 300 milyon liralık destek hedeflenmektedir. Amacımız kentin kalkınmışlık seviyesine destek olmak ve işletmelerimize biraz olsun destek olarak varsa sıkıntıları gidermektir." ifadelerini kullandı.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Güngör de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, üyelere katkı sağlayacak bir toplantı gerçekleştirildiğini vurguladı.

Kurumlar arası iletişimin her zaman sıkı tutulması ve bu toplantıların ilerleyen zamanlarda daha da sıklıkla gerçekleştirilmesi gerektiğini belirten Güngör, "İş hayatında olan insanların yoğun çalışma şartları dolayısıyla belki bilgi almak için zamanları olmamaktadır. Ancak bu şekilde yapılan toplantılarla daha detaylı bilgiler alabilecekler ve soracakları her türlü soruyu ilk ağızdan duyarak daha sağlıklı bilgiler ile ilerleme kaydedeceklerdir." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.