Malatya

Bakanlar Tüfenkci, Yılmaz ve Arslan Malatya'da

15:22 24 Haziran 2016
Bakanlar Tüfenkci, Yılmaz ve Arslan Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Bakanlar beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Valisi Mustafa Toprak'la Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek brifing aldı.

Tüfenkci, ziyarette yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde hem Malatya'yı hem bölgeyi hem Türkiye'yi kalkındırma yolunda el birliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Güçlerini milletten, halktan aldıklarını belirten Tüfenkci, "Halktan aldığımız için de halka hizmeti hakka hizmet olarak biliyoruz. Bu noktada da hem AK Parti teşkilatlarımız hem kabinemiz hem meclisimiz bir bütün içerisinde bu milletten aldığı emanetin hakkını vermek için çalışıyor." dedi.

Bakan Arslan ise vatandaşların yöneticilerden hizmet beklediğini dile getirerek, bu anlamda Çakır'a güzel çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu vizyon ve Başbakan Binali Yıldırım'ın önderliğinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkılarını sürdüreceklerini vurgulayan Arslan, "Biz de bu bölgenin insanı ve bakanıyız. İnşallah her yere hizmet edeceğiz ama bölgenin de problemlerini, çözüm yollarını en iyi yaşayanlar olarak bildiğimiz için hep beraber katkılar koyacağız. Özellikle bölgenin kalkınması anlamında üzerimize her ne düşüyorsa sadece kendi alanımızda değil diğer alanlarda da katkı koyacağız." diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise Malatya'nın güzelleştiğini ve büyüdüğünü belirterek, çalışmalarından dolayı Çakır'a teşekkür etti.

Malatya'nın birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetler göreceğini anlatan Yılmaz, emeği geçenlere, gayret gösterenlere ve bu hizmetleri en doğru şekilde halka yansıtanlara teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da 65. Hükümette bölgenin çok şanslı olduğunu, yatırımcı bakanlıkların bölgede bulunduğunu söyledi.

Çalık, ekip ruhuyla bölgenin kalkınmasına katkı sunacaklarını belirterek, bölgenin bakanlar, belediye başkaları, milletvekilleriyle daha ciddi bir sıçrama yapacağını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da çalışmaları hakkında bakanlara bilgi verdi.

Konuşmaların ardından Çakır bakanlara kristal kayısı heykeli ve taze kayısı hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.