Malatya

MAFSAD düğün fotoğrafçılığı atölyesi sona erdi

14:29 27 Haziran 2016
MAFSAD düğün fotoğrafçılığı atölyesi sona erdi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından düzenlenen düğün fotoğrafçılığı eğitimine katılan kursiyerler belgelerini aldı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Berk Kırlangıç, fotoğraf eğitimine ilginin yoğun olduğunu, bu talebe karşılık vermek için yılın belli dönemlerinde kurslar açtıklarını belirtti.

Bu kapsamda bir sonraki eğitimin eylül gibi gerçekleştireceklerini aktaran Kırlangıç, eğitimlere katılmak isteyenlerin dernek merkezi veya derneğin sosyal medya hesaplarından bilgi alabileceklerini ifade etti.

Fehmi Kolçak Fotoğraf Atölyesi'nde Dernek Başkanı İnan Orhan ve dernek üyesi ve fotoğraf eğitmeni Uğur Kahraman eşliğinde gerçekleştirilen temel fotoğraf eğitiminin ardından Akçadağ ilçesinde kursun pratik kısmı gerçekleştirildi. Kursiyerler son olarak dernek merkezinde eğitmen Uğur Kahraman eşliğinde çekmiş oldukları fotoğrafları düzenledi.

Eğitim boyunca kursiyerlere temel fotoğraf bilgisi, ışık kullanımı, stüdyo yardımcı araçları ve stüdyo ışıkları hakkında bilgi verildi. Eğitim sonunda kursiyerler belgelerini aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.