Malatya

TÖTM yöneticileri Vali Toprak'ı ziyaret etti

18:02 10 Ağustos 2016
TÖTM yöneticileri Vali Toprak'ı ziyaret etti

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) yöneticileri, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından hastanenin başhekimliğine getirilen Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, yardımcıları Doç. Dr. Ali Beytur, Doç. Dr. Recep Bentli, Doç. Dr. Cemil Çolak ve Yrd. Doç. Dr. Ediz Sarıhan ile hastane Başmüdür Önder Uyanık hazır bulundu.

Vali Toprak, Prof. Dr. Parlakpınar ve yöneticilere görevlerinde başarılar dileyerek, "Turgut Özal Tıp Merkezi, ülkemizin önemli bir sağlık merkezi, bu merkezin daha da güçlenmesi, özellikle uluslararası arenada çevremizdeki ülkelerden daha fazla hasta alıp teşhis, tedavi ve diğer unsurlarıyla üniversitemize ve ilimize katkılar sağlaması da önemlidir." ifadelerini kulandı.

Toprak, 15 Temmuz'da Türkiye'yi iç savaşa götürecek ihanetlerin yaşandığını belirterek, şöyle devam etti:

"FETÖ/PDY teröristleri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimiyle milli iradeye yönelik hiç olmayacak şekilde bir tehdit alındı. Bundan sonra Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm kurumlarımızdan bu teröristlerin sökülüp atılacağına, Turgut Özal Tıp Merkezimiz de bölgemiz ve ilimiz için çok önemli bir kurum, başhekimlik olarak sizin de bu önemli kurumda bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı duracağınıza inanıyorum."

Başhekim Prof. Dr. Parlakpınar da Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, öncelikli görevlerinin kurumlarından FETÖ/PDY'nin sökülüp atılması olacağını kaydetti.

Parlakpınar, tıp merkezinin kapasitesi, stratejik konumu, özellikle organ nakli ve kanser tedavisinde çevre iller ve bölge için önemi konularında Toprak'ı bilgilendirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.