Malatya

Vali Toprak'ın Akçadağ ilçesi ziyareti

10:58 11 Ağustos 2016
Vali Toprak'ın Akçadağ ilçesi ziyareti

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Akçadağ ilçesini ziyaret ederek i̇ncelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak, ilçede kaymakamlık, belediye başkanlığı, ilçe emniyet amirliği ile ilçe jandarma komutanlığını ziyaret etti.

İlçede ziyaret ettiği kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personeli yerinde denetleyen Toprak, çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İlçede ilk olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret eden Toprak, İlçe Kaymakamı Serdar Demirhan ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Toprak, kaymakamlık makamında Kaymakam Demirhan’dan brifing almadan önce bina içerisinde bulunan kurum ve kuruluşlara uğrayarak personelle görüştü. Daha sonra kaymakamlık içinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İlçe adliyesinde cumhuriyet savcısını da ziyaret ederek bir süre görüşen Vali Toprak, Belediye Başkanı Ali Kazgan ve belediye personeli tarafından karşılandığı belediye binasında yine incelemelerde bulunarak ilçedeki yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toprak, belediye ziyaretinin ardından beraberindeki yetkililerle yapımı süren kültür merkezi inşaatını inceledi.

Son olarak İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Toprak, jandarma komutanı ve emniyet amirinden asayiş konusunda brifing aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.