Malatya

Malatya Valisi Toprak'a ziyaretler

12:55 14 Ağustos 2016
Malatya Valisi Toprak'a ziyaretler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri ile Esenlik Genel Müdürü Hulisi Poyraz ve beraberindekiler Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Balin ve yönetim kurulu üyeleri ile Esenlik Genel Müdürü Poyraz ve beraberindekiler Malatya'da bir süre önce göreve başlayan Vali Toprak'a yeni görevinde başarılar diledi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Balin, 15 Temmuz'da milletin darbe girişimine karşı durduğunu belirterek, "Ülkemiz insanının ve sizlerin sayesinde Malatya halkının göstermişdiği dirayetli duruş ve birliktelik, bölünmez bütünlüğümüz ve kardeşliğimize olan derin inancımızı daha da pekiştirmiş, Malatya'mız için bir övünç kaynağı olmuştur. Sizlere bu zor günlerde gösterdiğiniz başarılı ve yoğun çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Esenlik Genel Müdürü Poyraz da bu süreçte vatandaşların yanında olduklarını, demokrasi nöbetleri sırasında şirketin tüm imkanlarını seferber ederek vatandaşlara yardımcı olduklarını kaydetti.

Vali Toprak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, dilek ve temennileri için ziyaretçilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.