Malatya

Başkan Çakır, Tecde Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

17:41 29 Eylül 2016
Başkan Çakır, Tecde Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tecde Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çakır'ın inceleme gezisine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Genel Sekreter yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ile Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit de katıldı.

Malatya'nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Tecde-Yeşilyurt yolunu kente yakışır hale getireceklerini belirten Başkan Çakır, altyapısı biten cadde de üstyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini aktardı.

Tecde Şelalesi'nin çevre düzenlemesini yaptıklarını vurgulayan Çakır, şöyle devam etti:

"Burayı ilk yapmaya kalktığımızda çok zahmetli bir iş ile karşılaşacağımızı biliyorduk. Şelalemizin bulunduğu mevkisinin kotu çok yüksekti. Kotu 5-6 metre düşürerek önce yol aksını düzelttik. Daha sonra şelalemizi yaptık. Şimdi çevresini düzenliyoruz. Şelalemizin sağında bulunan 500 metrelik yolumuzu 4 metre genişlikten 12 metre genişliğine çıkardık. Şelalemiz buraya farklılık kattı. Bu tür mekanların artması en büyük dileğimiz. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu konularda çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Başkan Çakır, inceleme gezisinin ardından Tecde Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Çakır, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetler hakkında bilgiler verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.