Malatya

Oyuncu Aslan uyuşturucuyla mücadeleyi anlattı

14:52 01 Kasım 2016
Oyuncu Aslan uyuşturucuyla mücadeleyi anlattı

Oyuncu Mehmet Aslan, yürüttüğü "Gel Kardeşim" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında İnönü Üniversitesi öğrencilerine uyuşturucunun zararlarını aktardı.

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Platformunca "Uyuşturucu ile Mücadele ve Gençlik Üzerine" semineri kapsamında İnönü Üniversitesine gelen Aslan, Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda öğrencilerle buluştu.

Aslan, uyuşturucuya karşı sosyal sorumluluk projesi "Gel Kardeşim" projesinin yürütücüsü olarak kentlerde seminerlere katıldığını belirterek, amaçlarının Türkiye'de uyuşturucu kullanımında gelinen noktaya dikkati çekerek, gençleri bilinçlendirmek olduğunu dile getirdi.

Kulaktan dolma, üstün körü değil, bilimsel araştırmalarla uyuşturucunun zararlarını gençlere aktarmak ve farkındalık yaratmak istediklerini vurgulayan Aslan, uyuşturucu sorununu gençlerle birlikte çözmek istediklerini vurguladı.

Aslan, "Bu sadece bir asayiş sorunu olarak ele alındığı sürece hiçbir zaman bitmeyecek bir süreç. Ancak toplum bu konuya duyarlı olursa, hassas olursa kendi arkadaşını, çocuğunu, tanımadığı bir insanı korur kollarsa uyuşturucuyu bu ülkede bitirebiliriz. Uyuşturucuyu kelepçeleyip, belli bir çerçevede tutabiliriz. Bu konuyu zapt altına almazsak Türkiye'nin en büyük terörü olduğunu, sorunu olduğunu çok yakın bir süreçte göreceksiniz." sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.