Malatya

Başkan Gürkan, kaldırım çalışmalarını inceledi

17:24 27 Şubat 2017
Başkan Gürkan, kaldırım çalışmalarını inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çöşnük Mahallesi'nde yapılan kaldırım çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Başkan Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş ve bazı birim müdürleri ile ilçenin muhtelif bölgelerinde sürdürülen kaldırım çalışmalarını inceledi.

Gürkan, Çöşnük Mahallesi'ndeki çalışmaları inceledikten sonra yaptığı açıklamada, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından kendilerine teslim edilmesi gereken 105 sokağın bulunduğunu aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Bu 105 sokaktan MASKİ'nin bir kısım yerleri teslim ettiği ama TEDAŞ ve diğer kurumların teslim etmediği kısımlar var. TEDAŞ yetkilileri mart sonuna kadar bu 105 sokağın altyapı çalışmalarının bitirileceğini ifade etti. Eğer nisan başı itibariyle sokaklar bize teslim edilirse inanıyorum ki tüm bu sokakların asfalt, bordür ve kaldırım çalışmaları da mayıs sonu itibariyle biter. Dolayısıyla vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hakikaten onlardan helallik dilemek gerekir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.