Malatya

Rektör Kızılay'dan esnaf kuruluşlarına ziyaret

17:35 27 Şubat 2017
Rektör Kızılay'dan esnaf kuruluşlarına ziyaret

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MESOB ziyaretinde konuşan Rektör Prof. Dr. Kızılay, Malatya'nın önemli bir şehir olduğunu belirterek, esnaf ve iş adamlarının kentin çok önemli grubunu oluşturduğunu belirtti.

Üniversitenin bu kentin bir parçası olduğunu aktaran Kızılay, "Malatya'daki bütün esnaf ve sanatkarlarımızla da üniversitemiz iç içe çalışmasına devam edecek. Onların bizden talepleri ne ise elimizden geldiği ölçü de yerine getireceğiz, bizim onlara her zaman desteğimize ihtiyaç olduğu zamanda yanlarında olacağız, desteğimizi sonuna kadar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin de üniversitenin şehrin lokomotifi olduğunu belirterek, "Biz de arkasından gideceğiz. Herkesin iyiliği kendisine göre iyidir ama Malatya bambaşka bizim için. Burada ortak aklın hükmetmesi lazım. Malatya'nın, üniversitenin, esnafın eksikliklerini inşallah üniversitenin, valiliğin öncülüğünde birlikte çözeceğiz. Biz üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız, sorunları hükumete ve sayın Cumhurbaşkanımıza ulaştırarak dile getirmek için biz her zaman elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Kızılay, daha sonra Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ne geçti.

Kızılay, burada yaptığı konuşmada, esnaf ve sanatkarların şehrin temelini oluşturduğunu, çalışmaları takdirle takip ettiğini, üniversite olarak her zaman katkı vermeye hazır olduklarını kaydetti.

ESKKK Başkanı Ali Evren de her zaman üniversite için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.