Malatya

Halk oylamasına doğru

13:28 09 Nisan 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 16 Nisan halk oylaması çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililerle Yeşilyurt ilçesi Gedik Mahallesi, Aşağı Kozluk, Orta Köy Sarsı mezrası, Gölkömü mezrası, Aşağıköy ile Salkonak, Öncü mahallelerini ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Şahin, konuşmasında, halk oylamasının Türkiye'nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, "Bugüne kadar yaptıklarımız, bir de önümüzdeki engellerden dolayı aşamadıklarımız var. Bunları da daha seri ve süratlı bir şekilde yapmak için yasal bir düzenleme yapıyoruz. Bugüne kadar AK Parti'nin yapmış olduğu çalışmalar hoşumuza gidiyor mu? Gidiyor. Sağlıkta, eğitimde ve birçok alanda çok güzel ve büyük hizmetler yapıldı." ifadelerini kullandı.

Yeni yapılacak düzenlemenin bütün vatandaşları ilgilendirdiğine değinen Şahin, şunları kaydetti:

"Devletimizin bütün imkanlarından vatandaşlarımızın faydalanmasını en iyi şekilde sağlamayı düşünüyoruz. Yapacağımız düzenlemeler bu bölgede 50-100 yıl sonra yaşayacak olan evlatlarımızın, gelecek nesillerimizin bile hayatlarını kolaylaştıracak. Referandum şehirleri ilgilendiren bir yapı değil, yeni anayasa dağın tepesinde yaşayan insanlarımızı da ilgilendiriyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.