Malatya

Malatya İl Sağlık Müdürü Duran'dan inceleme

17:58 11 Temmuz 2017
Malatya İl Sağlık Müdürü Duran'dan inceleme

Malatya İl Sağlık Müdürü Muhammed Duran, 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Ağız Diş Sağlığı Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Sağlık Müdürü Duran, yatırımdan sorumlu müdür yardımcısı Ahmet Budak ve ekibiyle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına yapılacak olan 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatını inceledi.

Müteahhit firma yetkilisinden bilgi alan Duran, hastanenin fiziki gerçekleşme oranının yüzde 5 aşamasında olduğunu belirterek, "Sözleşmeye göre işin bitiş tarihi Ocak 2019'da inşallah hizmete girecektir. Yaklaşık bir ay içinde de temeli atılacak." ifadelerini kullandı.

Duran, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına yapılacak olan 60 üniteli ve 5 yataklı Ağız Diş Sağlığı Hastanesi inşaatını da inceledi.

Müteahhit firma yetkilisinden bilgi alan Duran, hastanenin fiziki gerçekleşmesinin yüzde 85 aşamasında olduğunu belirterek, çok kısa bir süre sonra hizmete açılacağını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.