Malatya

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da

21:51 29 Temmuz 2017
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu, avukatlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Çeşitli temel atma ve açılışlara katılmak üzere kentte bulunan Bakan Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile birlikte yeni yapılan Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Sahanın iç kısımlarını ve çim alanını gezen Bakan Tüfenkci ve Çalık, yetkililerden stadın son durumu hakkında bilgi aldı.

Bakan Tüfenkci ve Çalık, daha sonra Kübra Yıldız ve Furkan Lüleci'nin düğün törenine katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından kıyılan nikahta şahitlik yapan Tüfenkci ile Çalık, genç çifte mutluluk diledi.

Buradaki programın ardından merkez Battalgazi ilçesinde bulunan Galip Demirel Çınar Park'a gelen Tüfenkci ve Çalık, basına kapalı olarak düzenlenen avukatlarla istişare toplantısına katıldı.

Ziyaretlere Malatya Valisi Ali Kaban, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.