Malatya

Malatya Valisi Kaban'a ziyaretler

11:53 09 Ağustos 2017
Malatya Valisi Kaban'a ziyaretler

Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu, Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Gençlik Konseyi ve Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği üyeleri Malatya Valisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneğinden yapılan açıklamaya göre, Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Alper Bektaş ve Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör, Vali Ali Kaban'a ziyarette bulundu.

Bektaş, ziyarette Vali Kaban'a federasyon ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Vali Kaban da federasyonun etkin olduğu illerde sanayisine ve iş dünyasına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve yönetimi de Vali Kaban'ı ziyaret etti.

Çalışmaları hakkında Vali Kaban'a bilgi veren Bayduz, "Gençlik konseyi olarak her çalışmamızda devletimizin ve milletimizin izlediği, umutla beklediği gençliği yetiştirme noktasında büyük adımlar atıp, büyük projeler ve faaliyetler gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Kaban'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.