Malatya

Akçadağ'da altyapı çalışmaları

14:49 10 Ağustos 2017
Akçadağ'da altyapı çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ'den yapılan açıklamaya göre, ilçedeki çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Malatya genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini ifade etti.

Akçadağ ilçesinde maliyeti 7,6 milyon lira olan 115 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladıklarını vurgulayan Özdemir, "İhale kapsamında maliyeti 15,6 milyon lira olan 144 kilometrelik altyapı çalışmalarımız devam ediyor. DAP kapsamında 9,5 kilometrelik sulama kanalı çalışmamızı tamamladık. Çalışmalarımız tamamlandığında Akçadağ ilçemizde toplam 24,2 milyon lira maliyetinde 259 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapısı inşa etmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

Akçadağ'ın Bahri Mahallesi'nde de çalışmalara başlandığını aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"Maliyeti 5,7 milyon lira olan 20 kilometrelik içme suyu ve 27 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışmalarına başlayarak bir an önce bitmesi için hız kazandırdık. Çalışmalarımız tamamlandığında Bahri Mahallemizin 50 yıllık altyapı sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Akçadağ ve Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.