Malatya

Malatya'da altyapı çalışmaları

15:40 22 Ağustos 2017
Malatya'da altyapı çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yazıhan ilçesi Çivril Mahallesi'nde 7,5 kilometre içme suyu ve 2 kilometre kanalizasyon altyapısı çalışmalarını tamamladı.

MASKİ Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Malatya'nın her ilçesine mahallesine hizmet ulaştırabilmek için yoğun çalışma yaptıklarını belirtti.

Kentin tamamında içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"Yazıhan ilçesi Çivril Mahallesi'nde maliyeti 700 bin lira olan 9,5 kilometrelik altyapı çalışmamızı tamamladık. Yaptığımız 7,5 kilometrelik içme suyu altyapısı çalışması ile mahallenin mevcut içme suyu altyapısını tamamen yeniledik ve belli bir kısım içme suyu altyapısını yeniden inşa ettik. Mahallede mevcut bir kanalizasyon altyapısı yoktu. 2 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışması ile kanalizasyon altyapısını inşa ettik. Bir su deposu, 47 muayene bacası ve 30 parsel bacası ile 500 kişilik fosseptik çalışmamızı tamamladık."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.