Malatya

24 Kasım Öğretmenler Günü

12:35 24 Kasım 2017
24 Kasım Öğretmenler Günü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlerle buluştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Çakır, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'ne bağlı olarak hizmet veren Kernek Külliyesi'nde görev yapan öğretmenlerle, külliyede bir araya geldi.

Çakır, burada yaptığı konuşmasında tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını belirtti.

Kentte altyapı hizmetlerinin yanı sıra kurmuş oldukları eğitim merkezleriyle eğitime de katkı sunduklarını kaydeden Çakır şunları söyledi:

"2009 yılında kurmuş olduğumuz eğitim merkezlerimiz, sanat merkezlerimizle büyük bir ekip oluşturduk. Çocuklarımızın sadece okul eğitimiyle kalmaması, okul dışına da çıktığında hafta sonu veya boş zamanlarında eğitim alabilecekleri alanları oluşturmak bizim temel görevimiz. Çocuklarımızı toplumumuza kazandırmak bizim için çok önemli. Bu anlamda her yıl büyüyen bir kadromuz var.

Yapmış olduğumuz tesislerde ne kadar çocuğa, insana ulaştığımız, ne kadar aileye dokunabildiğimiz önemli. Bizlerin temel amacı bu çocuklarımızı manevi yönden destekleyerek, ülkemize ve toplumumuza yararlı bireyler yetiştirmek. Şuana kadar binlerce çocuk bu eğitim merkezlerinden faydalandı."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.