Malatya

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

16:20 29 Aralık 2017
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflar hakkında bilgi alan Çakır, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" ile Alaa Mohammad'ın "Suriye'de çatışmasızlık bölgelerine saldırılar' fotoğraflarına oy veren Çakır, yaşam kategorisinde de Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" ve Ali Jadallah'ın "Engelli kardeşlerin yaşamı" karelerini seçti.

Çakır, spor kategorisinde de Abdullah Coşkun'un Türkiye Ampute Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olduğu maçın ardından çektiği "Türkiye'nin sevinci" adlı fotoğrafları oyladı.

Çakır, oylamanın ardından yaptığı açıklamada, tüm AA çalışanlarını kutladı.

AA'nın dünyanın izlediği ve güvendiği bir haber kaynağı olduğunu aktaran Çakır, şöyle konuştu:

"Dünyaca ünlü birçok ajansın ve kanalların belki birçok olayı farklı yansıtması, aslında bunları deşifre eden, güven sağlayan, dünyanın her noktasındaki olayları habercilik gözüyle objektif bir şekilde aktarabilme seviyesine geldi ve dünyada saygın bir yere geldi. Bundan dolayı Anadolu Ajansını kutluyoruz. Burada fotoğraflara baktığımız zaman da buranın ne kadar yüksek bir başarı grafiğine geldiğini gösteriyor. Aslında her fotoğraf kendi içerisinde birinciliği hak etmiş fotoğraflar. Belki buradan bir tane değil 5-10 tane seçmek gerekiyor. O kadar başarılılar. Başta Genel Müdürümüz olmak üzere tüm foto muhabirlerini tebrik ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.