Malatya

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

15:31 10 Ocak 2018
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Malatya Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt belediye başkanları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Nikah Sarayı'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, gazetecilerle sahada sürekli iç içe olduklarını belirtti.

Basının ve kendilerinin her zaman pozitif anlamda "Ne yapabiliriz?" diye düşündüklerini ifade eden Çakır, şöyle konuştu:

"Ülkemizin ve ilimizin gelişmesi, kalkınması noktasında hepimiz duyarlıyız. Bu konuda da basınımızın 15 Temmuz'daki duruşunu da biz Malatya'da taktirle karşıladık. O süreç içerisinde basının göstermiş olduğu birlik ve beraberlikle birlikte o hain yapının karşısındaki duruşu taktire şayandı."

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da basın mensuplarıyla birlikte çalıştıklarını dile getirdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise gazeteciliğin önemli ve bir kamu görevi olduğunu belirterek. "Biz basın camiasını tabiri caizse beş duyu organı olarak görüyoruz. Sizler toplumun gözü, kulağı, hislerisiniz, dilisiniz. Bu gazetecilik görevini yaparken de tarafsız olmakta çok önemlidir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.