Malatya

HİMYAÇ-DER'den Başkan Gürkan'a ziyaret

17:59 25 Ocak 2018
HİMYAÇ-DER'den Başkan Gürkan'a ziyaret

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER) Başkanı Ayşe Ece Budan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, HİMYAÇ-DER Başkanı Budan, yönetim kurulu üyeleriyle Başkan Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, yeni yapılan belediye hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti.

Gürkan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve derneğin aktif bir sivil toplum örgütü olduğa değinerek, "Derneklerimizin, kanaat önderlerimizin ve sendikalarımız görüşleri bizim yol haritamızı belirliyor. Bu anlamda HİMYAÇ-DER’in sürekli görüş ve düşüncelerini aldığımızı da belirtmek istiyorum. Kendilerinin çalışmalarında hep yanlarında olduk ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Sivil toplum örgütleri kendi amaçları doğrultusunda topluma hizmet ettikleri takdirde, toplumda demokrasinin kökleşmesine, kurumsallaşmasında önemli bir görev ifa ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Yeni hizmet binasını incelemek ve nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini aktaran Budan, şöyle devam etti:

"Gerçekten bugün ben bir kez daha gördüm ki, Selahattin Gürkan yapmış olduğu her işe imza atmaya en güzel şekilde devam ediyor. Yapılan hizmet binası Türkiye’de tek tarihi dokusu ve modernize edilmiş bir şekilde inşa edilmiş. Tarihimizi bize tekrar yaşatmanız, bizim için ve yeni nesil için çok önemli bir hizmet olarak düşünüyorum."

Budan, ilçeye yaptıkları hizmetlerinden dolayı Gürkan'a teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.