Malatya

Malatya'da alt yapı çalışmaları

17:01 29 Ocak 2018
Malatya'da alt yapı çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde alt yapı çalışmalarında bulundu.

MASKİ'den yapılan açıklamaya göre, ekipler, Dolamantepe Mahallesi'nde bin 900 metre ve Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'nde bin 750 metre içme suyu altyapısını tamamladı. Böylece bu iki mahallenin de içme suyu altyapısı MASKİ güvencesi altına alındı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, söz konusu mahallelerde toplamda 3 bin 650 metrelik içme suyu altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Dolamantepe Mahallemizdeki içme suyu hattımızı uzun yıllar dayanıklı olan duktil borularla yeniledik. 65 abone bağlantısı çalışmalarımız devam ediyor. İkizce Mahallesi'nde ise polietilen borularla içme suyu altyapısını yeniden inşa ettik. Mahallede 29 abone bağlantı çalışmalarımız devam ediyor. 4 yıl içinde Malatya'nın her noktasında ihtiyaç doğrultusunda yatırımlar yaptık. 2017 bizim için yatırım yılı oldu. Altyapıdaki eksikleri tespit ederek projeler hazırladık. Hayata geçirdik. Şehrimizin içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı ağını güçlendirdik. 2018 yılı içinde de çalışmalarımıza devam edip şehrimizin altyapı ağını güçlendirmeye devam edeceğiz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.