Malatya

Başkan Gürkan'dan hayırlı olsun ziyareti

16:11 01 Şubat 2018
Başkan Gürkan'dan hayırlı olsun ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanlığına tekrar seçilen Şevket Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gürkan yeniden MESOB Başkanlığına seçilen Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bir süre sohbet etti.

Keskin'e görevinde başarılar dileyen Gürkan, "Biz yerel yöneticiler olarak 5 ilkemiz var. Katılımcı, sosyal, kültürel, çevre ve hizmet belediyeciliği. Bunların en önemlisi katılımcı belediyecilik. Katılımcı belediyecilik temelde sivil toplum kuruluşları, sendikalar, dernekler, meslek kuruluşları, kanaat ile yerel önderlerimizin görüş ve düşünceleri bizim yön haritamızı belirler. Bu anlamda Esnaf ve Sanatkarlar Odamız da bu anlamda yakın istişare yaptığımız meslek kuruluşlarımızdan bir tanesidir." ifadelerini kullandı.

Keskin ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Gürkan'a belediye olarak esnafa gösterdiği kolaylıklardan dolayı teşekkür etti.

Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla kente Türk bayraklarının asılmasına Battalgazi Belediyesinin de destek verdiğine dikkati çeken Keskin, "Özellikle son Afrin olayını sonuna kadar destekliyoruz. Mehmetçiğin yanındayız. Malatya'mızın al bayraklarla donatılmasında büyük öncülük ettiniz." değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.