Malatya

Belediye Başkanı Gürkan'dan ANESİAD'a ziyaret

16:49 04 Şubat 2018
Belediye Başkanı Gürkan'dan ANESİAD'a ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gürkan, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile ANESİAD Malatya Şubesini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Resul Kocamaz ile görüştü.

Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, esnaf ve sanayicilerin yaptıkları üretim, sağladıkları istihdamla büyük önem taşıdığını ifade etti.

ANESİAD'ın yeni kurulan dernek olduğuna işaret eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Biz müteşebbisi önemsiyoruz. Toplumda üretim yapan ve istihdam oluşturan herkesi takdirle karşılıyoruz. Onları minnet ve şükranla anıyoruz. Netice itibarıyla bir kişinin istihdamı ülkemizde 100-150 bin liraya tekabül ediyor. Sanayicilerimiz yanında çalıştırdığı ve istihdam ettiği vatandaşlarımız için sermaye koyuyor. Bu tür dernekleri ziyaret etmemiz onların görüş ve önerileri almamız, belediyemizin yol haritası ile yön pusulasını belirlemek açısından bizim için önemli."

Kocamaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları ifade etti:

"Malatya’nın yarısını imar eden, düzenleyen, geliştiren, güzelleştiren Gürkan'a teşekkür ediyoruz. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yeşil Kuşak Projesi, turistik yerlerin imar ve onarımı ile sosyal tesisler gibi kentin güzelleşmesi adına belediyecilik anlamında takdire şayan çalışmalar yapıyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.