Malatya

AK Parti Malatya İl Kongresi'ne doğru

14:21 23 Şubat 2018
AK Parti Malatya İl Kongresi'ne doğru

AK Parti Malatya Olağan 6. İl Kongresi, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla yarın gerçekleşecek.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, partisinin il binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, düzenlenecek kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Yarın yapılacak kongrenin bir miting havasında geçeceğini belirten Milletvekili Şahin, "Kanalboyu'nda coşkulu bir kalabalıkla milletimize hitap etmesi için tüm hazırlıklar oluşturuldu. Ben bütün hemşehrilerimizi o alana davet ediyorum. Bugüne kadar yapıldığı gibi yarın da aynı coşkuyla bu mitingi gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, 3 yıldır görevde olduğunu ve bugüne kadar teşkilatla birlikte çok güzel işlere imza attıklarını kaydetti.

Görev süresi içerisinde 4 kez Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırladıklarını hatırlatan Kahtalı, şöyle konuştu:

"Sayın Binali Yıldırım'ı, bakan olarak ağırlamıştık, ilk kez Başbakan olarak şehrimizde ağırlayacağız. Malatyalı hemşehrilerimiz de yarın yapacağımız kongre ve mitingimize büyük bir destek vererek Cumhurbaşkanına, Başbakanına ve partimize sahip çıktığını bir kez daha ortaya koyacaktır. Başbakanımız buradan ayrıldığında inşallah Malatya hafızasında güzel bir anı bırakacak. Bütün çalışmalarımızı yaptık."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.