Malatya

Milletvekili Şahin'den Başkan Polat'a ziyaret

14:13 14 Mayıs 2018
Milletvekili Şahin'den Başkan Polat'a ziyaret

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a görevinde başarılar dileyen Şahin, büyükşehirlerin merkezi hükümetin ana damarlarından birisi olduğunu belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hacı Uğur Polat'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir süreciyle Malatya'ya önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Hacı Uğur Polat başkanımız 2014'ten bu yana büyükşehirin kuruluşundan beri çalışan, Yeşilyurt Belediyesini yöneten, dolayısıyla da tecrübesi, deneyimi ve birikimi olan bir kardeşimiz. Bizim için merkezi hükümetin önemi tartışılmaz ama merkezi hükümetin ana damarlarından bir tanesi de büyükşehirlerimiz. Büyükşehir statüsü bugüne kadar Malatyalıların bir sevdasıydı, hülyasıydı. Aşağı yukarı 30 yıldan bu yana rahmetli Özal'dan beri birçok kez girişimde bulunulmuş olmasına rağmen, Malatya 2014 seçimlerinden hemen önce büyükşehir statüsüne kavuştu. Büyükşehir statüsüyle şehrin tamamı Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanına girdi. Bugüne kadar bu makamda hizmet veren Sayın Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarımız da milletvekilleri olarak bizler de merkezi hükümetin vermiş olduğu yetki ve kaynakları kullanıyoruz. Eğer iyi yönetebilirseniz, az bir kaynakla bile çok şey başarmaya muktedir oluyorsunuz. Bizim belediyelerimiz de bunu başardılar."

Bazı mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretten dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da milletvekili Şahin'in hizmet ve projeler noktasında Malatya'ya önemli katkıları olduğunu belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.