Malatya

Doğanşehir'de üst yapı çalışmaları

16:55 06 Haziran 2018
Doğanşehir'de üst yapı çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Malatya'nın en büyük ilçelerinden olan ve her geçen gün büyüyen Doğanşehir'in ihtiyaçlarının karşılanması için kısa, orta ve uzun vadede planlanan projeler, Büyükşehir Belediyesi ile hayata geçiriliyor.

Doğanşehir Belediyesiyle ortaklaşa hizmetler üreten Büyükşehir Belediyesi, altyapısı baştan aşağı yenilenen ilçede üst yapı çalışmalarına başladı. İlçe merkezindeki bütün cadde ve sokakları ilçeye yakışır bir hale getirmeyi arzulayan Büyükşehir Belediyesi, caddelerde kaldırım, yol, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçeye güzellik katacak proje çalışmalarına başladıklarını belirterek, her ilçede düzenleme çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

İlçede altyapı çalışmalarının tamamlandığını aktaran Polat, "Suyu berrak, yeşili bol Doğanşehir'in güzel insanlarına hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Tek amacımız Doğanşehirimizin cadde ve sokaklarını pırıl pırıl bir hale getirmek. Bunu tek başımıza yapmıyoruz. Doğanşehir Belediyemizle el ele verdik. Hizmetin kalitesini artırdık. Bu yıl içerisinde Doğanşehirimiz farklı bir görünüme kavuşacak. Bu çalışmaların yapılmasında bize sabır gösteren Doğanşehirlilere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.