Malatya

Vali Ali Kaban'dan ziyaret

16:08 19 Temmuz 2018
Vali Ali Kaban'dan ziyaret

Malatya Valisi Ali Kaban, Pütürge ve Doğanyol ilçelerine ziyarette bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kaban, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, muhtar ve kurum yetkilileriyle bir araya geldi.

Vali Ali Kaban, Pütürge ilçesi Dumlupınar Ortaokulu Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'ndaki toplantıda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı yaptı.

İlçenin sorunları müzakere edilerek talepler ve sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

Vali Kaban, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, "İlçelerimizde muhtarlarla yaptığımız yıl içerisine serpiştirdiğimiz toplantılar serimiz var. Bugün Malatya'daki çalışma arkadaşlarımızla gelerek sorunları yerinde görmek, dinlemek birlikte çözüm ve çareler aramak için şu anda birlikteyiz. Daha çok sizleri dinleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Muhtarlarla toplantı sonrası Dumlupınar Orta Okulu Öğretmenler odasında Vali Ali Kaban başkanlığında, okul-aile birliği başkanlarına yönelik toplantı düzenlendi.

- Doğanyol

Vali Ali Kaban, Doğanyol ilçesi Tanrıverdi Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda da muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Toplantıda, ilçenin sorunları müzakere edilerek talepler ve sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

Daha sonra Vali Ali Kaban başkanlığında Tanrıverdi Öğretmenevi'nde, okul- aile birliği başkanlarına yönelik toplantı düzenlendi. Okulların aile birliklerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Vali Kaban, okul aile birliği başkanlarına tek tek söz vererek sorun ve önerilerini dinledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.