Malatya

Battalgazi Belediyesinin asfalt çalışmaları

16:10 02 Ağustos 2018
Battalgazi Belediyesinin asfalt çalışmaları

Battalgazi Belediyesi, altyapı çalışmaları biten bölgelerde asfalt çalışmalarına başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, altyapısı biten ve kaldırım düzenlemesi yapılan mahallelerde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Beydağı, Bahçelievler, Kadıçayır ve Hacıhaliloğluçiftliği mahallelerinde sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakmama hedefiyle çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapısı biten, kaldırım düzenlemesi yapılan ve yeni açılan imar yollarında asfalt çalışmalarını sürdürdü.

Asfalt çalışmaları kapsamında Beydağı Mahallesi’nde 15 sokakta birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması, Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi’nde ise 2 sokakta birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Belediye ekipleri, Kadıçayır Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan 10 sokakta ve Bahçelievler Mahallesi’nde ise 3 sokakta sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Kadıçayır Mahalle Muhtarı Alattin Eren ise mahalle sakinleri adına asfalt çalışmalarından dolayı belediyeye teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.