Malatya

Milletvekili Çakır Birlik Vakfı'nda

17:35 04 Eylül 2018
Milletvekili Çakır Birlik Vakfı'nda

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Birlik Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Birlik Vakfı Malatya Şubesini ziyaret eden Çakır, daha sonra Saray Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Çakır, Birlik Vakfı Malatya Şubesinin Malatya'da yaptığı çalışmalar ve programların önemine değinerek, çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Seçim sonrası Malatya'da çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Çakır, "Bu vatan, ülke hepimizin. Ülkemizi kalkındırmak, geliştirmek, yerel kalkınmayı yakalamak, yerelde daha yoğun bir hizmet akışını sağlayabilmek görevimiz." ifadelerini kullandı.

Çakır, Türkiye'nin 100, 50, 30 ve son 15 yılına bakıldığında zorluklar içerisinde içeriden ve dışarıdan kuşatıldığını aktararak, şunları kaydetti:

"Bunların zaman zaman kırılmaya çalışıldığında da hangi sıkıntıların başına geldiğini görüyoruz. Bizler hep birlikte darbeler, 28 Şubatları, muhtıralar yaşadık. Bu sadece içeride yaşanan iktidar savaşları değildi. Türkiye'nin asırlardır var olan birikimi, medeniyeti ve değerlerinin kontrol altında tutulması; küçük, güçsüz, zayıf devletçiklerin bu bölgede oluşması isteği. Tabi Türkiye, AK Parti ile aslında özüne döndü, millileşti. Tabi bu her noktada oldu. Özüne dönen bir yapıya ulaştı. Halkın içerisinden çıkan, halk gibi düşünen, bu ülkenin 50, 100 yılını planlayan bir yönetim anlayışı var.

Tabi bu herkesi rahatsız etti. Türkiye'nin güçlenmesi aslında bütün bölge dengelerini altüst ediyor. Dolayısıyla da bölgede çıkarları olan, bölgeyi adeta sömürü haline getirmiş emperyalist yapıları rahatsız ediyor. Tabi Türkiye insancıl yaklaşıyor. Her zaman barıştan yana hukuk ve adaletin gözetildiği bir yönetim anlayışını istiyor."

Çakır, daha sonra Saray Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.